Siirry pääsisältöön

Rammstein - Helsinki Olympiastadion 2023

 


Noniin.

Rammsteinin räminä ja murina ja myräkkä on käyty näkemässä ja kuulemassa, upeaa oli. Laskeuduttiin sen verran suomlannin / suomalian kamaralle että Rammstein tuli tsiigattua.

Jollette ole itse käyneet Rammsteinin keikalla niin...no ette tiedä mistä tarkalleenottaen jäätte paitsi, se on paljon vaikuttavampi kuin sitä voisi luulla. JumaLAUTA se oli vittu LUJAA !!
Aivan sanoinkuvailemattoman brutaalia absoluuttista sotaa äänen muodossa !!! En voi tarpeheksi korostaa, enkä usko sodassakaan olevan ihan niin äänekkäitä tapahtumia kuin tuo abaut 2-tuntia yhteen mittaan on, se on niin vitun totaalisen musertavaa äänivallia. Kuin silkka äänenpaine takoisi sinusta täysin heltymättä ja armotta läpi, karisee hampaistakin paikat ja lähtee veret kiertään ja takuulla jos on ummetusta tjms ongelmia niin en näe miksei paskakin lentäisi.

Aivan mahtavan upeaa visuaalisesti ja ne liekit; ne oikeasti lämmittää !! Ne on hämmästyttävän kuumia ja aivan välittömästi !! HETI !! Se oli 1 suurimpia yllätyksiä miten ne lämmittää niin aidosti ja paljon ja aivan HETI, jopa ne korkeat yleisön seassa seisovat tornit joista lähtee vain kohti taivasta se lieska, ne tuntui aivan heti ja tismalleen samalta kuin takan äärellä olisit ! Uskomattoman kuumaa, naama ihan hohkaa ja hehkuu sen hetken. Aivan täydellisen upea kokemus jota ei voi olla suosittelematta.
Kaikki meni ainakin Kapteenin osalta aikalailla nappiin, paitsi joku vitun naurettava ääliövasuri keikan jälkeen ajoi ihmisten päälle abaut sillä sellaisella sähköpotkulautako se on nimeltään, millä kaikki ja kissansa nykyään liikkuu ja kulkee, kailottaen että olette "pyörätiellä!! pyörätiellä!!" kantaen sitä sellaista kaikkialla läsnäolevaa vasureille tyypillistä likaista rumaa kangaskassia, jossa eittämättä jokin vitun "bongi" tai hamppu..jotakin. Onneksi sitä kommentoi ihan sellaiset normaalitkin fiksut yhteiskunnan oikein hyväksytyt jäsenet sanomalla joitain ..kai ei niin nättiä ja kohteliaita sanoja, saattoi sana "apinakin" esiintyä siinä lauseissa. Se olikin ihan mulkku, mutta se oli ainut huono puoli koko jutussa. Ja se että näin kyttäauton, kyttien silkka näkeminenkin pilaa minulta ainakin noin vartin elämää. Muttei nyt pilata tätä sillä. Vorwärts !

Kaikkinaisesti täydellinen iltama, ei mitään valitettavaa, jopa sellainen kasvis kebab "Döner" eli "Vöner" mitä siellä myytiin safkaksi, oli oikein täydellisen hyvää, sain sellaistakin maistaa. Aivan vitun mahtavaa !! Minä kun en juuri syö lihaa muutenkaan niin se ei haittaa ettei "oikeaa" kebappia ole saatavilla, ja mikä vain "kasvis"ruoka jos se on oikeasti hyvää, on tervetullutta maailmaani. Maistakaa jollette ole maistaneet.

Oheiskrääsät oli aivan jäätävän kalliita - ehkä sen voi katsoa miinuukseksi jos haluaa, mutta joillain on hynää mitä polttaa niihinkin.

Yksi asia mikä suomessa on aina ja kaikkialla yhtä tyypillistä, on tietenkin finuiittien typerä ääliömäinen älykääpiömäinen kännäys ja örvellys. En saata ymmärtää millään miksi maksaa n 100 € lipusta, joka taisi olla halvin(!), vain tullakseen sinne "vetääm perseet" ja tullakseen raahatuksi jalkaterät juoksurataa viistäen pois sieltä ennenkuin koko bändiä on edes nähty lavalla. Vitun idiootit saatana, ja jotkut läskipunkerot ja pallot lähes kieri stadikan portaita alas siellä ihmisten seassa. Muttei sekään ollut niin pahaa lähimainkaan kuin voisi pelätä ja luulla, ilmeisesti Rammsteinin fanit on keskimäärin sangen fiksua väkeä. Näin jopa pienen tytön jolla ihan pinkki reppukin nalleineen jne, isänsä kera, eli kaikkea mahdollista väkeä. Ja jopa ihan ihka oikea neekerikin siellä oli !! Toki töissä, keräämässä pulloja / roskia, mutta kuitenkin.


Mahtava konsertti - Danke Rammstein !! Feuer Frei und ..all that shit.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä