Siirry pääsisältöön

GTA E.F.L.C jankutusta

Olen taas pelaillut tässä suht pitkästä aikaa, PC:llä tuota "Grand Theft Auto - Episodes From Liberty City"ä.

Kuten jo aiemmin olen valittanut (miten juutalaista minulta!) on tuo peli totaalisen naurettava. Ja eritoten tuo pärrähiiriosio jota pelaan eli "TLAD" the lost and damned, eli siinä siis "seikkaillaan" -murhataan, tapetaan, ryöstellään, räjäytetään jne- sekalaista jengiä, pitkin kuvitteellista Vapauden Kaupunkia joka on muuten, mainittakoon, aika khuulii sityn nimi! "Liberty City".

Mutta siis niin, kuten kaikki tietävät jo Venuksessa ja Marssissakin, on GTA rikollisen elämän simulaatio, ja olen siis valittanut mm siitä, että tuon moottoripyöräjengin tarinaa kuvaavan osion päähahmona riehuu jutku!! hahaha...bwahahahahaa juutalainen !! prätkähiiri !!??...ok.

Ja tämä hahmo, aina välillä, erityisesti taisteluiden lomassa -huutaa mm "fucking anti-semites" eli "vitun antisemiitit / juutalaisten viholliset" tai "racist prick!" eli "rasistinen mulkku!" ....joka on ovelaakin ovelampi supernäppärä psykolooginen metodi jolla kasvattaa kaikista GTAta pelaavista sukupolvista "anti-rasisteja" ja muita vitun läskipäitä, ja kuitenkin yhtäältä, paradoksaalisesti, myös juutalaisten tukijoiksi. Mutta kuten juutalaiset itse, on tuon pelin tekijät täysiä älykääpiöitä ja idiootteja ainakin moraalisesti tai sitten kyse on ovelasta anglojen "rasismista" mm juuri jutkua kohtaan, sillä.... -peli on rikollisen elämän simulaatio- ....ja siinä siis komeilee keulahahmona jutku.... murhaava, varasteleva, ihmisten päälle ajava, agressiivinen, känninen, karvainen, törkyturpainen ...jutku.

HAaaahaaaa.

Eli tuon pelin sanoma on jotain tämän suuntaista ; on suhteellisen hyväksyttävää ajaa ihmisten yli autoilla ja moottoripyörillä ja tankeilla ja varastella kaikkia noita,  ja veneitä ja helikoptereita ja piestä satunnaisia vastaantulijoita ja puukottaa ja ampua ja työntää vaikka kalliolta alas, on o.k tappaa viattomia lokkeja ympäri Liberty Cityä ja riehua kuin perseeseen ammuttu Cthulhu, mutta on moraalitonta ja väärin ja pahuutta olla ns "Rasisti" !?? tai "Anti-Semiitti" ?!?! ...hahahaaahahaaaaaaaa, vitun imbesillit!! antakaa mun nauraa !!..... nauran nyt kuitenkin ; aahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahaahah hahaaaaaa lol. piste.

Aina yhtä ihanaa ja hauskaa ja suunnattoman khuulia on kun tuo hahmon "fucking anti-semites" huudahdus korruptoituu, jonkinsortin glitchin takia, muotoon "fucking semites!" hahahaa! se on jo jotain!! ja jos se olisi tarkoitettukkin tuollaiseksi niin sitten tuossa pelissä olisi vähän munaa! ytyä! sisua!! selkärankaa ja sanomaa! yms. Se olisi jo vähän sellaista "katting edz" matskua.

* * *

Tuollainen on halpamaista ja oksettavaa ja naismaisen holhoavaa ujuttaa PC ja konsoli peleihin noita zeitgeistimme maagisia piiloviestejä. Nämä tällaiset luihut ovat tulleet jo sangen oveliksi ja suht hienovaraisiksi näine "aivopesu kampanjoineen".
Tuotahan on myös Pro Evolution Soccerit ja Fifat väärällään, tuota tuommoista aivopesevää julistelua ym. Ja se latistaa peli-iloa. Vittu minä mitään kommarien jankutuksia halua kuunnella tai kattella jos jotain pelaan vaan yksinkertaisesti -keskittyä siihen peliin! tai jopa nauttia siitä.

Joka tosin on vaikeaa GTA:n tapauksessa, koska kyseessä on koko peli-historian surkein ja kamalin ja onnettomin pelattavuus / hahmon -ohjattavuus. Jumalauta, vittu saatana, että se on umpi surkea !!
Tuo kyseinen juutalais köntys tai sitten se Gei Thoynyn neekerihahmo -ohjautuu sulavasti ja pehmeästi ja hienovaraisesti kuin ylös-alainen tankki !! ....lentohiekassa.
Tai yksinkertaisesti vain jokin epäkuntoinen robotti, joka saa käskyjä samalla viiveellä kuin Amerikkalaisten Marsmönkijät. Eli ei kovin nautinnollisesti.

Sitäpaitsi, tuosta kaikesta raivoavasta tuhoamistyöstä ja tappamisesta yms ei nauti enää näin vanhempana yhtä paljon kuin vielä ehkä piirun verran vihaisempana nuorena. Käy lähes sääliksi niitä kaikia sivullisia ihmisiä ja muita pelihahmoja, jotka yrittävät vain selviytyä Liberty Cityssä, päivästä toiseen. Mitä niitä tappamaan ?

Paitsi jotkut niistä räppineekereistä ja muista ottaa välillä vähän aivoon ja ne on ihan siistiä teilata, eritoten kun ryhtyy nyrkkitappeluun niitä muita vastaan. Hoksasin tämän vasta jokin aikaa sitten, mutta se onkin yksi tuon pelin, iroonista kyllä, toimivimmista ja nautittavimmista piirteistä!! tuo mano-a-mano tappelu. Sain siinä mm kerran läväytettyä jonkun leipäläpeään aukoneen neekerinplantun yhdestä iskusta!! yhdestä, yhdestä kauniista - suoraan leukaan osuneesta - iskusta katuun!!se tippui kuin märkä säkki. Se oli eufoorista katsottavaa se.

Sellainen on muutenkin peleissä yksi suurimmista ilon sekalaisista aiheista, kun jokin vain yksinkertaisesti onnistuu yli odotusten. Mahtavaa.
Niinkuin toki tosielämässäkin.
Luultavasti lottovoitto olisi tuolainen hetki !! ...kunhan pysyy vielä jonkin kohtuuden rajoissa...kai..?
Täytyykin Eurozäkpotata.

Niin siis eniwei, GTA on naurettava, ja "moraaliltaan" ...täysin päätön ja hännätön friikki. Ja olen jo todella todella kyllästynyt sen musiikkiin yms, joskin ne on ihan oikeasti aika vitun hauskoja ne radiolähetykset / "kuunnelmat" tai mitä nyt ovatkin, ne sekalaiset selostajat ja haastattelut ja mainokset yms, mitä ei nuorempana jaksanut hetkeäkään, no nyt niitä sekä jaksaa, että ne onkin paljon parempia kuin luulin. Eritoten se joku "Lazlo" ohjelmineen, hahahaaa, huippua matzkua.

"Muinaisegyptiläisiä kiehtoi, kolmiot, ihmiskissat ja insesti" ...hahahaaaa

"Minä olen vittu, radion kuuningas!!"

Sitä jaksaa kuunnella tuota Lazloa ja sen sepustuksia yllättävän mielellään, ja muidenkin radiokanavien niitä mainoksia esim -summuuta. En nyt juuri muista millä kanavalla Lazlo esiintyy, mutta saattoi olla se paras tai yksi parhaita eli kasarimusiikkia soittava "Vice-City FM".

Graafisestihan tuo on jo ihan siellä jossain Pacmanin ja NES Super Marion välissä, mutta kun ei muutakaan ole, eikä näy olevan tulossa juuri tähän hätään, niin käyhän tuokin. Ja olen ottanut tavoitteekseni mennä koko paskan 100% läpi, eli tappaa kaikki Liberty Cityn lokit ja mennä jokaisen jengisodan läpi (tällä hetkellä läpäistynä muistaakseni 45/50 jengi sotaa) ja kaikki rallit tai kisat olenkin jo kolunnut läpi, joka muuten, mainittakoon, oli todella vitun ärsyttävää ja vaikeaa tuolla ohjattavuudella !! ja mitä näitä nyt on, muuten olen läpäissyt koko pelin jo kauan sitten. Mutta siihen jaksaa näiden sivujuonteiden takia aina välillä palailla riehumaan, ja sittenhän siinä saa vielä, tätä en ollut lainkaan käsittänyt aiemmin!, siinähän saa siis vielä sekalaisia etuja / hyötyjä / palkintoja kun läpäisee nämä sekundääriset tavoitteet, sain esim sen "Hakuchou" moottoripyörän mentyäni kaikki 12-kilpa-ajoa läpi. Se on aika khuuli Japsifillari, mutta sen ääni on vähän ärsyttävä ja se ohjautuu todella surkeasti ja yli, kuten kaikki koko pelissä. Mutta on tähän asti näkemistäni
 kulkulaitteista selkeästi nopein koko pelissä. Se-on-nopea !!

* * *

Tuohan on jo toki olemassa, tuo uusi "GTA V" mutta sitä en ole päässyt edes kokeilemaan, enkä tykkää mistään Los Angelesiin sijoittuvasta niinkään tai näennäis Losiin, olen enmmän Nyy Jook tyyppiä. Mutta upean näköinen tekelehän se on sinänsä, ja siinä on korjattu paljon aiempien osien puutteita ja virheitä, ja lisätty muutamia uusiakin!! siis virheitä. Ja glitchejä yms. Olen jopa katsellut pari tuollasta kotimaista "GTA häröilyä" youtubefilmiä missä jotkin jänkhät tai savolaiset klopit sitä pelailee ja ryntäilevät ympäriinsä. Khuulinnäköinen peli täytyy myöntää. Mutta inhoan sitä Losimaista maisemaa.

Odotan tulevaisuudessa jotai vähän särmikkäämpää ja parempaa ja Nykiin tjms sijoittuvaa GTAta, jossa olisi ohjattavuus kuin... jossain missä on ihan sikahyvä ohjattavuus ! Mikroautossa kai. Tai jossain.

Ja 1 asia mikä GTA peleihin saataisiin kyllä korjata, on autojen ym äänet!! Ne on todella ärsyttävät ja laimeat. Lähes kaikki prätkätkin kuulostaa joltain tehosekoittimelta tai imurilta tai parhaimmillaan ehkä jopa perämoottorilta. Ja aseet on yksinkertaisesti vain : todella laimeat !! Kuin Tähtiportti sarjoissa konsanaan.

* * *

Plussaa annan tälle GTA:lle kuitenkin esim siitä, että saan muinamiehinä tappaa ja murhata ja yliajaa esim jutkuja ja neekereitä yms eikä siitä saa muuta kuin ehkä siat vähäksi aikaa peräänsä. On aina yhtä elähdyttävää puukottaa joku juutalainen!!...siellä kaduilla tai tyrkätä joku neekerinkekkana vaikkapa autollani kallionkielekkeeltä alas!! veteen !! hahahaa. Tai leipoa lättyyn, ...ketä vain ! Ja sitten hypätä takaisin auton rattiin ja kaasuttaa tiehensä kuunnellen jotain kasarihittiä.

Fak jeah.
Ja fak nouh !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä

Soittolista 10.10.2021

Tässä se on. Kaikkien jo kauan odottelema suuri ja merkittävä uusi soittolista. Ja koska tämä voi jäädä viimeiseksi niin yritän kuratoida jotain edes jonkunlaista ja väärtiä tällä erää, mutta lähinnä tässä on kronikoituna uusia juutuublöydöksiäni yms. 1.   https://www.youtube.com/watch?v=j1D07EnfiKc&list=PLAgIEIPtYm9BdeJ0gZbBqBdBxtI1Pz9Mt&index=85&ab_channel=HaisyVibes Wiin Shopping Channel musiikki :) 2.   https://www.youtube.com/watch?v=WWpwcTDz9ws   -  Ottawan - Hands Up ( HBz Bounce Remix ) 3. https://www.youtube.com/watch?v=-zj_orAWJzs&ab_channel=Batmobile-Topic - Batmobile - Burning Love 4. https://www.youtube.com/watch?v=c2F7o6aJdtw&ab_channel=ElovanProductions - Frankie Goes to Hollywood - Relax ( Elovan 2014 Remix )  5. https://www.youtube.com/watch?v=w8AYmSdaQZI&ab_channel=NewMelody   - Nea - Some Say Tämän ^ olet kuullut jos olet käynyt 2019 ja sittemmin, missään ostoskeskuksessa. Noin vartin välein pisimmillään, mutta tämä on omassa rauhassa