Siirry pääsisältöön

Vain Elämää

Tervehdys piiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa Hyvä Kansalainen. Tai "lukija" ehkä pikemminkin. Tai mahdollisesti myös "typerä ja ylimielinen vitun vittupää, joka etsii jotain mistä ärsyyntyä ja suuttua".

Koska tuo Kaikkien Aikojen Vain Elämää Kausi eli NELOSkausi (4) teki minuun niin suuren vaikutuksen, halua nyt näemmä laatia sen pohjalta jonkinlaisen kirjoituksen koko tuosta jutusta ja erityisesti tuon kauden MAHTAVISTA biiseistä.

Tämä on kirjoitettu ihan vilpittömän, ouvr-ool, in bona fide, tyyliin ja mielessä.
Saattaa päätyä sisältämään jotakin rakentavaa kritiikkiäkin, mutta ehkä päädyn vain vuolaasti ylistämään sitä. Kautta. Ja niitä biisejä.

Mennään ! ============>

En ollut juurikaan välittänyt koko vitun PASKASTA tuohon kauteen mennessä, mutta biliiv mii; nyt välitän !
Vittu sehän on (toimiessaan) ihan mahtavaa. Parasta kotimaista mitään, mitä telkasta tulee, ja kuten olen jo hoksannut, Nelosen "Ruudusta" voi käydä koska vain katsomassa.

Tässähän nämä on KAIKKI: http://www.ruutu.fi/video/2238974

Mutta MINÄ ehdin jo silloin aikanaan ladata ne lähes KAIKKI musiikkiosiot kun joku pyhimys ne latasi juutuubiin. Häh häh häää !! Minäpä sainkin ne jo silloin !! AHAHAAAAAAAAAAAA.

Virven päivän biiseistä jo tuo ensimäinen, eli J.V.G Villen "Menolippu" on ihan huippu jumputusbiisi.
Oikein mukaansatempaavaa jyskettä. Hienoa jälkeä kyseiseltä nulkilta. Josta en oikein edelleenkään saa kiinni tai tiedä niin mitään merkittävää.

Maijan "Näinkö meille täällä aina käy, käy, käy käy" on mahtava, mutta olen jo totaalisen kyllästynyt siihen, katsottuani sen liian monta kertaa. Kuten nämä kaikki muutkin kyllä.

Antti Teen "Sata Salamaa" oli sekin yllättävän hyvä "veto", vaikka sitä inhosin jo ajatuksena. Mutta hyvää jyskettä. Hyvä jumputus kun on aina hyvä jumputus, ei sillekään mitään mahda.

Yksi niitä biisejä mistä EN niin välitä, oli tuo Maijasen Paven tsarlibraun.
Se oli aika yhdentekevä kännisen karaokerallatuksenomainen hölmöily.

Tuo maailman yksi rasittavimmista ja ehdottomasti puhkikuluneimmista kappaleista eli tämä ns "oon voimissain", oli kyllä Sannin versiona ihan yllättävänkin kuunneltava, josko sitten vain sen uuden skifistisen äänimaailman takia. Mutta  hei; kaikki lasketaan.

Anssi Kela taas veti yhden parhaista ninq IKINÄ, versioidessaan Virven "Avara Luonto" biisin. Ai helvetin vittu se oli ihan saatana   MAHTAVA !!
Oikea äänen SEINÄMÄ vyöryi ylleni, ja hienot sanatkin, joihin en toki voi samaistua täysin mutta jotka kyllä käsitän oikein hyvin. Ei...........en voi kuin tykätä ja kehua, hienoa jälkeä kertakaikkisesti.

-

Sitten oli VilleGallen päivä.
Yksi parhaita.

Ihan LOISTAVIA vitun biisejä.

Heti alkuun, muistaakseni, oli se Antti Tuiskun ihan uskomaton ja odottamaton versio ....jostain... oliko "Mäissä" vai "Häissä" biisistä. Se oli ihan tyylipuhdas ja "Nationalistinenkin", 90-luku ja Rednex suoritus. Ihan jukolauta mahtavaa, aivan loistava ! Hienoa.

Sitten oli Maijan mukaansatempaava ja vitunmoisen svengaava ja mitä lie, versio "Nelisilmä" biisistä. Aivan loistavaa ja upeat upeat ihanat mahtavat loistavat rummut ! Minä rakastuin siihen rummutukseen. Ja kaikki siinä toimi........... se oli kuin jokin Maijan oma biisi.

Sannin "Kran Turismo" oli ihan loistava myös. Ihastuttava kepeä lallattelu, ja nätti tyttö lallattelemassa... miten siitä ei tykkäisi ?  Ja se saa sen alkuperäisen kuullostamaan ihan totaaliselta, kurjalta aneemiselta paskalta, mitä se ehdottomasti onkin. Joten siitä vielä lisäplussaa; Sanni upotti J.V.G:n sillä. Vielä vähän alemmas.

Virven versio "Huominen on huomenna" biisistä oli ihan kelpo, muttei se oikein toimi tuollaisen vanhan kottaraisen kailottamana. Ja samaten en vaivaudu ikinä oikein edes kuuntelemaan Pave Maijasen "Voitolla Yöhön" versiointia.

Sitten vielä Anssi Kelan LOOOOIIISTAVA räppi, ehkä PARAS räppibiisi ninQ koskaan, ikinä, eli tuo "Kasarin Lapsi". HAhahaa aivan vitun mahtavaa. Mahtavaa. Hienoa. Ja hienot sanatkin se on siihen vääntänyt, kai, en tiedä paljonko sitä on muutettu mutta ilmeisesti aika paljon.

-

Maijan päivä.

Pave Maijaselta hyvin pätevä ja varma "Satumaa-Tango". Loistobiisi kyllä, kieltämättä, ja alkuperäistä parempi mielestäni / muistaakseni.

Virven Rostin versio "Ingalssin Laurasta" oli yllättävän hyvä. Rosoinen vanhan ajan amerikaano versio, kiehtova ja toimiva.

Antti Tuisku veti "Lottovoitto" biisin ja .......jätti snadisti kylmäksi. Ihan hieno teknohintteilyversio mutta en tiä.. tai kai se aika hyvä oli, en suoraansanottuna muista niin hyvin. Ei suosikkini.

Sannin "Ei" oli myös ihan "yllättävänkin hyvä". Kyllä sen nyt silloin tällöin kuuntelee. Modernimpi versio jos ei muuten ihmeellinen.

Sitten VilleGallen versio "Totuutta ja Tehtävää" biisistä. SE oli jo jumalauta HYVÄ räppibiisi ! Mutta se johtuukin siitä ettei se O, räppibiisi vaan MAIJAN biisi räppimäisesti vedettynä. Mutta se oli kyllä hieno versio, ihan oikeasti. Tykkäsin.
Oikein hyvä.
Saattaa muuten olla sittenkin tuo^se paras räppibiisi ikinä, eikä tuo Anssin kasarijuttu. En tiä... ehkä molemmat. Siinä on räpin suurimmat saavutukset kaiketi ?

Sitten tietenkin Anssin hauska ja oivaltavakin, kai, versio Maijan "Luokkakokous" biisistä. HAhhaa hieno juttu, "periodipukeutumisineen" päivineen. Kiehtovaa.
Hyvää irrottelua ! Lisää tuollaista suomalaiset. Ja hieno skittakin kyllä. Oliko se joku Vän Heilen vai mikä versio, en nyt muista mutta tuttu vehje.

Ja siinä olikin Maijan mielikuvitukseton Mölkkypäivä.

Tosin mainitsen vielä että Maijasta paljastui mielenkiintoisia uusia puolia, kuten se että Maija taitaa tykätä / nauttia kyr...mmm... "Pip-Pelistä". Sille se hihitteli siinä mitä enimmässä määrin, ja Anssi vain kohkasi sitä tulta, se oli viihdyttävää.
Plus Maija oli ilo silmille siellä pöydän päässä, oikein HEHKUEN. Sitä oli ilo katsella.
(Olen meeelko varma että Maija ja Anssi köyrivät siellä jossakin vaiheessa, niin kuumana Maija vaikutti käyneen Anssiin. Voidaan jopa sanoa Maijan taantuneen Anssin läheisyydessä. Sehän otti jo leikillään suihinkin sillä mikrofoonilla, siinä ANSSIN kanssa duetoidessaan...)

-

Sitten oli Tuiskun Antin päivä. Josta täytyy heti sanoa että; on kyllä ihan oikeasti meleko vitun juntti ! Josko sitten jonkinlainen, mahdollinen, hinttikin.
En osaa sanoa, tai halua vain uskoa. Mutta sillä oli kyllä, SUURI YLLÄTYS, koira !
SITÄ en osannut odottaa ! Yleensä vain heteroilla on koira.
Ehkä se sitten onkin sittenkin hetero, En tiä. Enkä kyllä välitä suuntaan enkä toiseen.
Mainitsen tosin että se oli aika hieno koira itse asiassa, mikä vitun kiharainen karvaläjä olikaan.

VilleGalle veti "Peto on irti" biisin ja melko vitun oudosti ja räikeästi, mutta juuri siksi se olikin kyllä oikein vihdyttävä. Hienoa irrottelua taaskin, suomalaiseni.
Ja Maija Vilkku oli siinä niiiiiiiiiiin pihalla, niiin pihalla, sitä oli "sööttiä" katsoa. Ja Maija oli siinäkin niin ihastuttavan nätin näköinen. Fotogeeninen siinä sivussa ihmetellessään.

Anssi Kelan "Vaarallinen" versiointi oli loistava, yksi parhaita sarjassa kai tähän mennessä. Tasokas ja pätevä renkutus. Oikein hyvä, oikein hyvä.

Ja hauska juttu / vitsi oli sekin, se "työstä sun RANNETTAS" juttu. HAHahaaaaa.

Maijan versio "Tyhjä Huone" biisistä toimi kuin junan vessa, ja hieno kitara ja luukki Maijalla. Se oli tasapaksun hyvä juttu niinikään.

Pave Maijanen veti melko omituisen version "Sekaisin" biisistä. Jotain hippi"luuppailua" se oli, mutta ihan jees. Melko khuul kyllä.

Sannin "Yksinäinen" oli oikein hyvä itse asiassa. Ihastuttava. Sööttiä ja mitä kaikkea. Ei se paha biisikään ole, mutta toimi eritoten Antin ja Sannin duettona. Se oli hyvää modernia suomlannin musaa. Nou problem.

Virven "Hyökyaalto" on yksi niitä biisejä mitä välttelen aina kun mahdollista, se ei vain niin nappaa tai kiinnosta, mutta eittämättä laadukas veto kyllä.

Siinä oli Antin päivän biisit.
Maija oli hukkua.
Kaikkea hauskaa oli.....

-

Anssi Kelan päivä.

Pave Maijasen "Milla".............ihan loistava, mahtavaa. Huippukamaa. Hienoa rock-jumputusta ja renkutusta. Toimi oikein mainiosti. Hyvä.

Antti Tuiskun "Kaksi sisarta" oli muuten hyvä, mutta kertosäe jäi platkuksi. Mutta taisi se olla alkuperäistä parempi, josta en ole ikinä tykännyt muutenkaan, enkä oikein MISTÄÄN mitä Anssi Kela on IKINÄ tehnyt. Ennenkuin nyt !
Katsoin pari sen modernia videota, ja tykkäsin kyllä. "Tanssilattialla" on eritoten hieno video ja hyvä biisi. Khuulia modernia suomikamaa.

Sitten oli Virven "Nostalgiaa". Se.... hahaha, SE oli melko loistava ! Hienoa 60-luku rokki tyylistä svengiä, ja hyvä biisikin se on, sanoineen kaikkineen. Se on hyvä se alkuperäinenkin mutta videoon on ympätty jostain syystä pieni neekerityttö.

Miinus siitä !

VilleGallen herkistänyt "Puistossa" PITKÄSTYTTI minut ! Enkä ole vieläkään katsonut sitä kokonaan, se ei vain jaksa napata mukaansa. Ja siihenhän änki mukaan se toinen niistä, se kenellä ei oikein ole naamaa / kasvonpiirteitä. Jareko se on. Ja joku muija.
Ohi.

Sitten olikin jo vuorossa yksi sarjan kaikkien aikojen absoluuttisesti PARHAISTA "vedoista" eli Sannin versio "Levoton Tyttö" biisistä. Vittu se on hyvä. Se on ihan loistava. Täydellinen !
Ja tekee originaalin melko tarpeettomaksi.
Käväisin tuubissa katsomassa sen alkuperäisen videon, ja sekin on toki ihan jees ja hieno video, muttei se yllä kyllä Sannin versioon. Sanni ensinnäkin asetteli ne sanat paljon paremmin, tai "sovitti", ja se akustinen kitara luuppijumputus, luupperipedaali ja tyttö ja kitara, se oli ihan tyylipuhdas suoritus. Ihan täysosuma, napakymppi, moderniutta parhaimmillaan.
Loistavaa Sanni !

Tuo on muuten, mainittakoon, myöskin hieno biisin nimi ! Levoton Tyttö. Ja hienot sanat kaiken kaikkiaan.

Ja sitten oli Maija Vilkkumaan versio Anssin "1972" biisistä. Ei mitään valittamista, melko loistava. Joskin siinä on oudon Ryssämäinen fiilis ja Maijan luukki sitä vielä korosti, mutta se toimi, joten whateva.

Ja siten saapui päätökseen Anssi Kelan päivä, joka oli viihdyttävää katsottavaa kyllä sekin.

-

Ja sitten koitti Sannin päivä ! Jee !
Futista !
Sanni oli aina niin söötti näky, ja hienoissa laseissa. Ja kaikkea.

Joka sisälsi ensinnäkin tuon uuden lempparini eli Anssi Kelan mestarillisen versioinnin "2080-luvulla" biisistä. Vittu minä en vain saa siitä tarpeeksi. Se on kyllä ihan.............vittu se on mahtava ! Se toimii niin kuin mikään vaan toimia voi.
Anssi otti biisin haltuun, ihan täysin, ja Sannilla oli hieno khuuli skifipaita, jollaisia olisin itsekkin kaivannut, miehille, silloin nuorena muttei suomesta ole saanut ennen nykyaikaa muuta kuin pilotteja ja karhu-kalja-lippiksiä ja turpaansa korkeintaan.
Sikakhuuli Fifth Elementmäinen paita Sannilla. Hieno. Hienohienohieno.

Sitten oli VilleGallen "Prinsessoja & Astronautteja".....se oli aika omituinen. En tiä.......ei kai paskin ikinä, muttei mikään lemppari. Muuutta toimihan se jokseenkin.

Virven versio "Jos mä oon oikee" biisistä taas ei juurikaan sytyttänyt minua, mutta kaikki ne siellä vaikutti ihan täysin lumoutuneelta. En tiä, ehkä siinä oli jotain mikä ei vain välittynyt kotikatsomoon.
Siinä vain keski-ikäinen nainen, kiskaisi nuoren "teinipissiksen" biisin. Siinä kaikki.

Maija veti hienon version biisitä nimeltään "Sotke Mut". Joka on hieno ja hyvä nimi, ja tuo versio biisistä oli khuul. Se toimi. Se kuulotsti jonkin kasarileffan saundträkkibiisiltä. Ja Maijan luukkikin oli taas hyvä. Kahjo ja hyvä.

Pave Maijanen tulkitsi Sannin "Me ei olla enää ME" biisin yllättävän hyvin, nyt kun katson sitä nykysilmin. Minähän silloin aikanaan sen tuoreeltaan haukuin kai, muistaakseni. Sen verran olin nähnyt tätä siis jo silloin kun tämä oli vielä se ajankohtainen kausi.
Mutta hyvähän tuo oli. Oikein hyvä. Sanat vain on vähän oudot  noin vanhan äijän suuhun, mutta kyllä ne sieti.

Ja sitten oli vielä Antti Teen "Pojat". Joka oli kyllä niinikään ihanan odottamaton ja outo repäisy. Viihdyttävää. Oikein viihdyttävää. Hyvä. Hienoa.

Sannin päivänä oli myös se yllättävän viihdyttävä futismatsi. Se oli hauskaa, ja Anssi Kelahan jopa otteli siinä ihan hyvilläkin tuloksilla vaikka väitti ettei ole kai koskenutkaan ennen futispalloon.

-

Sitten itse vanhan Maestron päivä eli Maijasen Pave.

Kuten jo kehuin Kapteenin Virallisen Blogin puolella, Maijan "Jano" oli oikein hieno veto.
Yksinkertainen ja hyvä.
Hyvä.

Virve veti jonkin nimeltä "i´m gonna roll" ja .....se oli melko karheaa menoa. Mutta viihyttävää kyllä. Ja teki ainakin Paveen vaikutuksen.

Ja siitä päästäänkin sitten Anssi Kelan versioon kappaleesta "Ikävä". Se oli oikein hieno versio kyllä ja hienovarainen ja sellainen....mikä se nyt olisi..."taiteellinen" ja herkkä ja näin, mutta myös toisaalta kuulosti siltä kuin Anssille olisi ennen biisiä käynyt sellainen tragedia että kassit olisi jääneet katujyrän alle, niiiiiiiiiiin "falsetissa" se sen veti. Mutta vaikka se oli melko "kastratin" oloinen "veto", kyllä se toimi. Ei mitään.

Ja sitten Antti Tuisku veti "Elämän Nälkä" biisin. Ja hemmetin hienosti. Todella vitun khuul ja pätevä versio. Maltillinen.
Hyvä biisi !

Sanni taasen ihastutti rämpyttämällä sen "Pidä Huolta". Se ei juuri eronnut alkuperäisestä muuta kuin nätimmän esittäjän puolesta. Ja se kitaran rikkominen siinä lopussa, ihanaa ! Ihastuttavaa tyttörokkia. Se toimi ! Nyt SE toimi, se juttu.

Sitten hitti, josta tuli taas uusiksi, uusi, hitti. Eli Sannin ja VilleGeen yhteinen "Lähtisitkö" versio. Kaikki sen olette jo kuulleet, mitä siitä jankuttaa. Hyvä se on.

Sanon SEN, että se oli parempi juurikin siinä "LIVE"nä kuin se musavideon versio.

Ja siihen päättyi "päällikön" päivä. Ruisleipineen päivineen.

Kiitos.

-

Ja sitten oli vielä tuo Duettopäivä.

Ja siellähän sekin oli se biisi mitä manguin tuolla toisessa blogissa, kun se katosi juutuubista, mutta ei hätää se löytyy kyllä. Odottakaa vain.

Duetot aloitti Virve ja Ana, biisillä "Kun Chicago kuoli". Jota en voi sietää juuri lainkaan, mutta kyllä se tuollaisena versiona toimi ihan hyvin.

Sanni ja Maija teki Sannin "Supernova"n, ja hyvin tekivätkin, se oli khuulia ja modernia ja ihastuttavaa. Ei paha.

Pave ja Virve duetoivat sitten Paven "Joki ja Meri" biisin, ja se oli ihan nappiin. Melko loistavaa, hyvä biisi. Tyylikästä.

Sitten oli Maija ja Anssi ja "Lissu ja Mä". Maija näytteli fellaatiota mikillä, mutta se hänelle suotakoon, ja siitä minä kyllä dikkasin. Ei mitään ongelmaa.
Hyvä khuuli biisikin kyllä, np.

Sitten oli tuo yllättävänkin hyvä ja ehdottomasti viiiiiiihdyttävä Antti Teen ja VilleGeen "Keinutaan". Se oli khuulia, modernia ja menevää, ja Sanni siellä taustalla heilumassa siinä vartalonmyötäisessä hapsupuvussa kuin sulavalinjainen saukko.....oujeeee.

Ja sitten ! nyt !! TÄMÄ oli se biisi mitä tarkoitin ja kaipasin, kävi ilmi että se oli sitten Sanni ja Anssi ja biisi nimeltä "Piirrä minuun tie".
Tässähän on sitten onkin...  http://www.nelonen.fi/ohjelmat/vain-elamaa/2047882-viimeisen-illan-kunniaksi-voimaballadi-piirra-minuun-tie-anssi-kelan-ja-sannin-duettona?page=20

Hyvä biisi, hienot ja kiehtovat sanat ja Sannin puku. Kaikki on kohdillaan. Aivan mahtavaa.
TUO on jo sitä suomea mitä minä haluan nähdä jos ja kun avaan television !! TUO on "Suomi". Kuin kasari ei olisi koskaan loppunutkaan, mutta vain saanut uuden tyylitajun ja päivityksen. Aivan mahtavaa.
Kiitos.

Sitten koko jutun lopetti Pave Maijanen ja VilleGalle "Etenee" biisillä. Josta en tykkää, enkä ole juuri katsonutkaan.


Se oli siinä !

Se oli ehkä parhaaksi jäävä kausi tuota ohjelmaa. Kuten joku jossain kommentoi, taisi olla jopa joku "Virallinen" blogisti tai jokin, oli tuolla kaudella ns "kästing" aivan täydellinen !
Siis ihan tasan TÄYDELLINEN. Se ei olisi voint enää parempi olla.
NYT täytyy KEHUA suomen media-alan ja teeveen väkeä; nyt olette tehneet jotain todella todella oikein ja kohdilleen ! Kiitos ja olkaa hyvät.


Tuossa jengissä oli sitä kaikkea; persoonaa ja persoonallisia naamoja, oikeasti hyviä biisejä ja niistä loistavia versioita, huumoria ja letkeää meinikiä, ei MITÄÄN "Poliittista" vaan selkeää, räikeää, in your face hauskanpitoa ja riehumista ja elämää siinä sivussa.
Hienoja vaatteita ja asusteita ja aurinkolaseja, kaikkea silmäniloa. Mielenkiintoista kuultavaa kultakin artistilta, elämästä yleensäkin ja urastaan yms.

En usko että Vain Elämää voi tuota enää ylittää.
Eikä suomessa oikein riitä enää artistitkaan.

- - - - -

Itse olen ihmetellyt vain sitä, että miksi ihmeessä tuo on kuvattu jossain vitun "Hirvensalmella". Katsoin mäpsistä missä se on, enkä saattanut uskoa silmiäni. Miksei kuvata sitä esim Turussa ? Tai Stadissa ? Tai jossain... jossain näistä kaikista linnoista ?! Turun, Hämeen, Olavin ....mitä näitä nyt on, LINNOJA !! SE olisi ehkä jo jotain !
En tosin tiedä onko se fyysisesti mahdollista tai järkevää, vai tuleeko siinä linna, kivineen, niskaan... ?.. mutta se olisi melko vitun khuul !

Tai kuvata vain jossain hienossa ja erikoisessa paikassa. Mutta kyllähän tuokin superjunttila nyt meni. Ihan sama, ei se mitään siitä vähentänytkään, myönnettäköön.

Seuraava kausihan kuvataan ilmeisesti Espanjassa. .................mielenkiintoista ! Joskin artistit on ihan paskoja, Laura Voutilainen nyt vielä juuri ja juuri menettelee, mutta en edes painanut niitä muita mieleeni, ne inhotti heti niin paljon. Jaaa niin juu siinä on se vitun "Robin" ! Se saatanan teini-iljetys..."idoli"?...mikä vittu lie. Jokin mustalainen kai. Yäk !
Mitä vittua se LAPSI siellä tekee ?!?!?  Eikö artistin tai "artistin" tulisi edes olla jo SAAVUTTANUT jotakin ennenkuin menee tuonne ?!?

Jos haluatte ideoita ilmaiseksi, niin joitakuita vielä jäljelläolevia ja ei-käytettyjä, jotka olisivat edes marginaalisen kiinnostavia, on tietenkin mm seuraavat: Haloo Helsinki tai edes se muija siitä, Maikhl Monrou / Ändi, Naitwish tai joku niistä, Ressu Redford(?), Värttinä tai ainakin se  Mari Kaasinen se kai on, se läski ykköslaulaja ? Jaaa... Aikakone ? Tik-Tak ? Nailonbiit ?  Mamba / Tero...Hausmylly ?... en tiä..Hanna Pakarinen ?....vai onko se jo ollu siinä...en tiä. Huu nous.
Onhan toki kai olemassa jokin nimeltä "Pekka Ruuska" ?....ja se Ändin juopottelukaveri se "iso kynä"...mutta sitä en halua nähdä, ikinä missään, minä INHOAN sitä vetelää vitun jätkää. Ällöttävää junttihippiä.
En tiä onks se edes elossa enää, ja jos on niin se on jossain baarissa räkä poskel.

No, onhan näitä nyt vielä muutama, mutta laihaksi käy kyllä valikoima. Ja muutaman on jo kuolokin korjannut sivuun, jotka olisivat muuten kelvanneet.


Mutta NYT olen kiinnostunut !


Antakaa palaa vain, Vain Elämää !!



Late Tähkähän on nyt tuossa par´aikaa pyörivässä kaudessa, ja se on kyllä hyvä. Yksi niitä "Suurimpia" mitä vielä oli jäljellä. Ja Chisu tottakai, tietenkin. Yksi parhaita.
Chisun "Asfalttiprinssi" on ihan järisyttävän huippu !! Vittu se on ihan puhdasta Sci-Fi elokuva kamaa. Aivan upeaa.
Lauri Tähkän versio lähes mistä vain oli hyvää, esim sen tatuoidun hyypiön "Kipua". Se oli hienoa.

Hyviä on ollut tälläkin kaudella kyllä, ja onhan se Anna Puukin itse asiassa melko hyvä. Sillä on kuitenkin ainakin pari biisiä, mitkä on ihan hyviäkin, ja sillä on ollut hienoja khuuleja luukkeja ja hyviä omia versioita. Esim se "kuunnellaan vaan taivasta". Jota muuten Hector itse kutsui välittömästi sen esityksen päätyttyä "maagiseksi" ! MINÄhän sanoin sitä nimenomaan juurikin "maagiseksi" ! Wau.
Minähän OLEN, lähes, Hector.
Sanottiin ainakin ihan samat sanat.


Mikko QStone taasen on ihan vain suoraansanottuna; silkkaa paskaa.
Jumalauta sillä äijällä ei ole mitään ! Ei MITÄÄN. Ei kertakaikkiaan MITÄÄN hyvää biisiä. Ei MITÄÄN mistä ammentaa MITÄÄN !! Ja se näytti niissä vanhoissa haastattelupätkissä ihan tasan, täsmälleen, oranssilta.
Ihan puhtaan oranssilta. Ja niissä pitkissä hiuksissaan melko Neanderthaalilta. Mutta en tiä...sitten...nooo joo, no, ehkä se on ja ehkä ei, sitä verta, myös, sisältävä.



Mutta tsiigataan.
Hieno ohjelma oikeilla vierailla, ja biiseillä.



Täytyy vielä mainita, että iltalehti toimitti nähtäväksi ainakin yhden uuden talon joka on kuin tehty tämän ohjelman kuvaamista varten.

http://www.iltalehti.fi/asuminen/2016102422511487_an.shtml




Tuo ^.


Paitsi että muutenkin aika vitun upea, niin se NÄYTTÄÄ myöskin juuri siltä miltä Vain Elämää Talon tulisikin näyttää. Ja tilojakin tuolla lienee vaikka mihin.


Kuvatkaa jossain tuollaisessa.


Kiitos ja kuulemiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä

Soittolista 10.10.2021

Tässä se on. Kaikkien jo kauan odottelema suuri ja merkittävä uusi soittolista. Ja koska tämä voi jäädä viimeiseksi niin yritän kuratoida jotain edes jonkunlaista ja väärtiä tällä erää, mutta lähinnä tässä on kronikoituna uusia juutuublöydöksiäni yms. 1.   https://www.youtube.com/watch?v=j1D07EnfiKc&list=PLAgIEIPtYm9BdeJ0gZbBqBdBxtI1Pz9Mt&index=85&ab_channel=HaisyVibes Wiin Shopping Channel musiikki :) 2.   https://www.youtube.com/watch?v=WWpwcTDz9ws   -  Ottawan - Hands Up ( HBz Bounce Remix ) 3. https://www.youtube.com/watch?v=-zj_orAWJzs&ab_channel=Batmobile-Topic - Batmobile - Burning Love 4. https://www.youtube.com/watch?v=c2F7o6aJdtw&ab_channel=ElovanProductions - Frankie Goes to Hollywood - Relax ( Elovan 2014 Remix )  5. https://www.youtube.com/watch?v=w8AYmSdaQZI&ab_channel=NewMelody   - Nea - Some Say Tämän ^ olet kuullut jos olet käynyt 2019 ja sittemmin, missään ostoskeskuksessa. Noin vartin välein pisimmillään, mutta tämä on omassa rauhassa