Siirry pääsisältöön

Emma-Gaala 2014

                                                                                     Emma Gaala 2014


Ja sitten on vuorossa suomen omat "Emmyt" eli Emmat !

En valitettavasti nähnyt koko roinaa alusta asti, joten en osaa arvostella ihan koko paskaa, mutta kokeillaan nyt osittaista arviota sitten.

Ensinnäkin, siellä taisi olla nyt yksi niitä suomlannin ständapkoomikoita juontajana, olisko joku "Kivelä" tai vastaava, en tiedä. Sinänsä ihan kelpo idis, ja toimikin näköjään ihan hyvin. Oikeastaan kai ...oikein "tosi hyvin" vaikka kaikki vitsikkyytensä ei ehkä ihan sitä huippuluokkaa olekkaan, verrattuna joihinkin Suuren Maailman vastaaviin rainoihin.

Mutta mm sellainen ongelma on aina näissä suomalaisissa gaaloissa, että suomalaiset kun ei ole kovin puheliaita, niin kiitospuheet yms kestävät naurettavan vähän aikaa, eli siellä lähinnä käydään kääntymässä ja murjaistaan joku "kiitos" ja lähdetään takaisin pönöttämään pöydän ääreen. En tiedä, mutta uumoilen, että Leton Jareddi ja se toinen, katselivat jossain siellä takahuoneessa tätä koko paskaa itsekkin ja ajattelin perisuomalaiseen tapaan, että "mitähän nekin meistä taas ajattelee!?" kun kaikki on niin masentuneen monotoonista ja platkua ja hiljaista, ihan jo koko maan ambientti energia eli tausta-energia on hyvin hyvin ....sanotaanko nätisti, että seesteinen.

Se lienee aikamoinen pudotus / vähintääkin vaihdos -tulla johonkin Espoon (poo = kakka Englanniksi) kakka-areenalle, periaatteessa suoraan Oscar-gaalasta Hollywoodista ! Tsiisus!! mikä pudotus! Jared aattelikin luultavasti, että "mitä helvettiä oikein tapahtui?...miksi minä olen yht´äkkiä jossain venäläisessä tai jossain -jäähallissa, ja kuuntelen ja katselen kuinka joukko masentuneita ja selvästi vittuuntuneita ja ujoja suomalaisia, yrittää parhaansa mukaan näytellä iloista ja viihtyvää "

Olihan se aika siistiä kyllä, kieltämättä, saada ihan oikea Oscarvoittaja ja maailman tähti hahmo, suomen Emmyihin edes vilahtamaan, ja se oli taas yksi uusi osa tätä modernia -mistä jo puhuin Kapteenin Blogin puolella, tätä kuinka nämä Suuremman Maailman tyypit on nyt ikäänkuin "löytäneet" suomen. Ja suomesta on nähdäkseni kehkeytynyt jo jonkunlainen "juttu" tuolla Sfäärissä. Se on yhtäältä super hienoa ja toisaalta kammottavaa ja pelottavaakin, sillä se asettaa meidät yht´äkkiä valtavan laajalevikkiseen valokeilaan, johon me emme tod!! ole tottuneet. Junou, "älkää mokatko nyt!!" koska vain, muttei nyt !

* * *

Itse Emma-gaala, palatakseni asiaan, sujui nähtävästi oikein hyvin ja ilman sen suurempia mokia tai muuta vastaavaa. Vilkkumaan Maya teki jostain syystä ihan vitun typeriä ilmeitä siinä juontonsa aikana ja se joku pienipäinen koomisehkon-näköinen muija mikä olisi siinä yht´aikaa sen juutalaisen-köyrijän Nina Backmanin kanssa -se tavallaan vähän möhläsi, kiljaisemalla sen voittajan yht´äkkiä ja odottamatta, kun Bäkmänin Niinuska olisi kai halunnut itsekkin olla mukana sitä sanomassa.

Suomalaiset kun eivät ole tottuneet mihinkään tuollaiseen, eivätkä oikein osaa edes näytellä yhtä kepeää ja aidosti tuollaisista gaaloista nauttivaa kuin Anglot, jää tällaisesta suomessa aina vähän pökkelö maku jälkeen, mutta kun näitä tarpeeksi tässä toteutetaan niin kai se edes vähän tarttuu meihinkin aikanaan. Ei siellä olla missään teloituskomppanjan edessä!! älkää suotta niin kauhistelko, se on vain tilaisuus loistaa. Jos sinulla vain on sitä "jotain" millä oikeasti loistaa. Antaa palaa vaan. Se ständapparihan taisi jo vähän tähän suuntaan olla menossa, ja se on jo jotain kai sitten.

Sitten ; se Haloo Helsingin laulajamuija "Elli" ....mitä helvettiä..kuinka valtavan lihava ja paksukurkkuinen se oikein aatteli olla !!? Vittu mikä kaula!! Se hölisi ja heilui ja huojui ja muljui ja hytkyi kuin Boss Nassin vastaava, ja ne sen silmät!! Miksi niitä pitää aina tietyin väliajoin levitellä ja revitellä ja pullistaa, sillätavoin ? Ja miksi se koko ämmä oli ihan punainen !!?!? Se oli saatana tulipunainen ! Ja näytti siltä kuin sen päänpäällä olisi ollut jokin tonnien painoinen lasti  (ehkä Jari Tervon poski tai jotain) ...se sen tukka oli ihan lintassa, paljolti kuten Tervon menestyskin käsittääkseni ja ainakin Maik Monroun, joka sekin kävi "tekemään itseään tykö" tuollakin kissanristiäisissä. Siellä se(kin) taas kiilteli ja ähisi, mutta toisaalta ; mitä muutakaan tekemistä sillä lopunkaiken enää on ? Ihan jo ikänsä puolesta.

Mutta Elliin palatakseni, ...se oli kyllä kamala, rivo ilmestys ! Kuin jokin känninen Kabaree-emäntä joka on päättänyt kännissä nousta pöydälle laulaan ja karjuun.

Gaalaahan "hallitsi" valitettavasti, mutta odotetusti Tshiikki / Cheek eli poski. Mä oon nim pettyny ja yhtäältä musiikin yms nykytilasta kuvottunut, etten sa mitään.

Siellä palkittiin myös se joku lapsi, jota luulin itse ensin jonkinlaiseksi Anglomulkuksi kun näin sen kerran sattumalta jossain MTV:llä tai jossain, eli se joku keltapäinen skidi ....iisakkihan se taisi olla, juu ja olikin, eli Eliotin Iisak. Se on kai vielä ala-asteella ja silti jo "tähti" ....niin : Tenavatähti kyllä, kieltämättä. Mutta niitähän ne nykyään on jo, lähes kaikki, pelkkiä ala-astelaisia kaikenlaisissa skifi-kalsareissa pomppimassa aidon neekerijydän* tahdissa.

*sanasta " jytä "

Chiikki ja se toinen veekerinuorus "Robin"han vetivät aika shoun siihen loppuun vielä, sitä en kuunnellut, mutta tsiigasin sivusilmällä ja äänettömällä, välillä kuulostellen, että joko uskaltaa taas laittaa äänenkin päälle. Jotain "ikuisista timangeista" siellä äristiin. Robini heitti homo voltin ja Chiikki kekkaloi jossain, ilmeisesti naisten -ihan sinänsä khuulissa, mustassa pitsisessä hautajaismekossa tjns. Ja kultasilppua satoi kuin juutalaisissa ...itseasiassa ; juutalaiset tuskin tuhlaisi kultaa sillä tavoin, olen väärässä, pahoittelen.
Niin nin siis, Chiikkihän laskettiin jostain sieltä katosta, missä Chiikki siis asuu, elää ja oleilee (apinahan se on) ilotulitteiden säestyksellä ja ihan khuulien muiden tehosteiden, jotka taisi kaikki mennä ihan nappiinkin ! Paitsi, ettei mikään niistä osunut esim Robinia silmään tai Chiikkiä munille tai mitään naarasta perseelle.

Yksi koko illan äimistyttävimmistä asioista oli se "Top Secret" juttu, missä paljastui mm se, että Hynynen onkin jonkilainen tausta-demo-laulaja !! siis mitäs helvetin vittua !!!?!? Mitä on tekeillä ? Ja se "Fintelligents" juttu ...O_0 !?!? OMFG ! E-Lastinen yms....... *äimän käkenä*.....

Eli ne on periaatteessa vielä lahjattomampia ja tyhmempiä kuin luulin ! Hah ! Uskomatonta kertakaikkiaan. Ihan hävetti, jos ne suurenmaailman mulkutkin näki ja kuuli kaiken. Kun sellainen 1200-luvun äijänkekkana kälkätti ja mäkätti ja piipitti savikiekolla, kuin jokin puhumaan koulittu makaki.

Täytyy myöntää, että ; empä olisi koskaan kuvitellut kuulevani kuinka Hynyskän Jone laulaa Aikakoneen "Odota!" biisiä ! Nyt se on sitten nähty ja kuultu!! kaikki !

* * *

Vartiaisen Jennin esitys oli kyllä todella, todella mitätön lässähdys ! kuin jokin isoon tyynyyn pierty tussahdus .....syvällä metsässä. Missä ei ole ketään kuulemassa. Jenni myöskin näytti ihan parkitulta tai vahaiselta tai joltain pakkeliselta tai joltain ...kiitos suht hyvän kuvanlaadun, ja karvaiselta myös ! Siinä kävi myös esiin tämä nykymusiikin pinnallisuus ja mitättömyys, se ei oikein kestä livenä, koska se on lähinnä levylle ja tuubiin tarkoitettua muovista krääsää. Se jäi nyt hyvin, hyvin haaleaksi ja vaimeaksi, vaikka se itse biisi onkin kyllä ihan hyvä ja sävelensä on kyllä oikein sellainen suomalaisen kuuloinen, mutta yhtä kaikki, platkuksi jäi.

Ja miinusta myös siitä, ettei Jenni tai Sanni tai kukaan -esiintynyt tissit paljaana ! mikä helvetin Gaala se sellainen on ?!?! Missä tissit !!? "Näyttäkää tissit!!"

Niin !! ja sitten se saatanan Sanni ! Hah !

Se jäin ihan yhtä vaisuksi ellei jopa snadisti vaisummaksi! kuin Jennin pelleily. Ja Sanni lisäsi vielä pökköä pesään, menemällä paljon tyhmemmäksi -nimittäin hän ei ainoastaan näytellyt rämpyttävänsä jotain muovista sembaloa, mutta paukutti myös tai muka-paukutti myös -jotain rumpua..?.. mistä ei kuitenkaan oikein kuulunutkaan mitään.. ja sitä hakatessaan Sanni näytti lähinnä joltain itkupotkuraivoavalta lapselta, joka kyykkii tehostaakseen sanomaansa ja huitoo myös käsillään.
sanni pas..siis parka !

Miksei niitä voisi vain vetää ihan Live!!-esiintymisinä hei? kamoon? Jos on todella, oikea muusikko niin eikö tuo olisi aika unelma paikka esiintyä ja eikö sen pitäisi olla silti suht rutiinia laulaa ja soittaa ihan oikeasti, eikä niinkuin tässä.

Se Sannin biisikin on jo kuultu niin useasti, että sitä tulee jo silmistä ja korvista ja paskan mukanakin ulos!! joka rööristä. Eiköhän se jo riitä sitten !

Mutta täytyy sanoa, että Sanni näytti aika pitkältä ! Onko se niitä sellaisia isoja, pitkiä, luisia, luunaamaisia tyyppejä vai!? Wau.

* * *

No ...ihan jees, ei mikään mullistus, mutta ei myöskään mikään ihan täysi pyllähdys ja mahalasku, kuten sen yhden typerän pormestarin jokainen julkinen esiintyminen ! Sen Kanukin.

Ensivuonna nähdään sitten taas. Mitä on suomlannin juntit keksineet !
Jope Ruonansuu varmaankin lasketaan siitä keskeltä, tulostaulun alta, katosta alasti alas, ilotulisäihkeiden suhistessa, x-asennossa -kädet ja jalat kiinni jonkin lavetin ylä ja ala-nurkissa ja omena suussaan. Sen odotan näkeväni ensi vuonna.

Ja ehkä Timo Soini voisi pierrä tuubaan, alasti niinikään, muinais-Kreikan traditioiden mukaan ! Ei tarvi mitään tiettyä biisä vetää, kunhan vain "pasuuna laulaa". Tai entiä...soittakaa vaikka Paranoid.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä

Soittolista 10.10.2021

Tässä se on. Kaikkien jo kauan odottelema suuri ja merkittävä uusi soittolista. Ja koska tämä voi jäädä viimeiseksi niin yritän kuratoida jotain edes jonkunlaista ja väärtiä tällä erää, mutta lähinnä tässä on kronikoituna uusia juutuublöydöksiäni yms. 1.   https://www.youtube.com/watch?v=j1D07EnfiKc&list=PLAgIEIPtYm9BdeJ0gZbBqBdBxtI1Pz9Mt&index=85&ab_channel=HaisyVibes Wiin Shopping Channel musiikki :) 2.   https://www.youtube.com/watch?v=WWpwcTDz9ws   -  Ottawan - Hands Up ( HBz Bounce Remix ) 3. https://www.youtube.com/watch?v=-zj_orAWJzs&ab_channel=Batmobile-Topic - Batmobile - Burning Love 4. https://www.youtube.com/watch?v=c2F7o6aJdtw&ab_channel=ElovanProductions - Frankie Goes to Hollywood - Relax ( Elovan 2014 Remix )  5. https://www.youtube.com/watch?v=w8AYmSdaQZI&ab_channel=NewMelody   - Nea - Some Say Tämän ^ olet kuullut jos olet käynyt 2019 ja sittemmin, missään ostoskeskuksessa. Noin vartin välein pisimmillään, mutta tämä on omassa rauhassa