Siirry pääsisältöön

Oscar Gaala 2014


                                                                                             Oscar-gaala 2014



U2 kävi pedestalisoimassa Terroristineekeriä Nelson Mandelaa

Ellen tilasi pizzaa

Kuolleita julkkuja muisteltiin kuin olisivat olleet meidäkin perheenjäseniä tai jotain...

Siellä oli myös se Apinoiden Planeetalta tuttu Neandertaali Benedict Cumberbatch -joka piipahti tuossa taannoin myös Härmässä ! (Hämeenlinnassa tarkalleenottaen [harjoittamassa jää-autoilua])

Gaalassa nostettiin myös pystyyn, aiemmin haudastanostettu, neekerilegenda Sidney Poitier. Joka siis oli kuollut, mutta saatiin kuitenkin juur & juur vaappumaan ja puhumaan "elävän"näköisenä -osuutensa.

Ja tietenkin kaikki ne leffat ynnä muu sälä, jotka liittyivät joko neekereihin ja orjuuteen tai juutalaisiin tai muihin Haliwuudjutkujen rakastamiin aihepiireihin, olivat taas illan voittajina...
"12 vuotta Orjana" ....kuinkas muuten ?!?! Siinä on neekereitä (orjina) ja valkoisia Piruina. Täydellistä.
Jollen väärin nähnyt, taisi "12 years as a slave" elokuvan ilmeisesti ohjannut? neekeri-mies suudella Rätt Pittiä suulle !! vauhkoontuneessa tilassaan. Hahaaa.
Itse en ole kyseistä filkkaa nähnyt, enkä taida nähdäkkään, mutta en ollut vähimmässäkään määrin yllättynyt siitä, että se voitti. Se oli totaalisen itsestäänselvää.
Näyttäisikin olevan niin, että Amerikan Anglo-Waspit tai jotkin ...ehkä kaikki niistä, ei ikinä kyllästy kuulemaan menneistä "synneistään" ja rikoksistaan yms ja siis eritoten Orjuudesta !! Tsiisus vittu kuinka monta yksittäistä eri leffaa siitäkin pitää värkätä !!? sama juttu kuin PC-peleissä ja myös elokuvapuolella -Toinen Maailmansota !! Jumalavita sitä pelien ja leffojen määäääääärääääää !!!!! Äääähääääääääkk.

No eniwei, en tiedä.... jotenkin ...joko olen vain itse muuttunut hyvin radikaalisti tai sitten tulkitsin oikein ja se on myös Oscar-gaala itse kun on muuttunut, ja muuttunut vähän jotenkin .."vähemmäksi" tai "realistisemmaksi" tai ainakin vähän vähemmän itseään kohkaavaksi krumeluuriksi -lähes farssiksi. Nyt on Haliwuudkin jo laskeutumassa taas, takaisin Maan pinnalle ja siellä oli mukana jopa kännykät ja "selfiet" yms moderni "triviaali / mundaani / ehkä jopa profaani tai banaali". Mutta tämä ei siis ole lainkaan huono kehityssuunta vaan jotain mitä "Kapteeni" kiittää ja kumartaa, ja jonka toivotan tervetulleksi. Ja myös Ellen DeGeneres suoriutui mielestäni oikein hyvin juontajanroolissaan, ja olikin yksi mielyttävimmistä juontajista ylipäätään kai ikinä! ainakin minun makuuni. Ei mikään äklönmakea eikä liian pinnallinen ja paskantärkeä tai mitään, vaan ihan khuul än shit.

Siinähän oli mitä keveintä haapeaa "roastiakin" vähän seassa tai ainakin pientä kiusaa ja vispilänkauppaa jne. Erityisesti dikkasin pitsantilaus-jutusta! houliii´shit !! En uskonut, että se sentään ihan oikeasti todella tilaisi pitsaa, mutta väärässä olin !! Wau ! hahaaa -aika khuuli juttu kyllä, täytyy myöntää. Ja aika vitunmoinen keikka sille Pizza-kuskille jos te todellakin oli joku ihan tavallinen pitsakuski-tyyppi. Tarjoilla live-lähetyksessä, kaikille maailman kuuluisimmille tyypeille ja suurimmille julkkiksille / "tähdille" pitsaa, hahaahaaa. "Ahaa Hra Scorcese kelpaako slaissi? siinä on ....jaa jaaha! Harrison -otakko palan?! siitä sitten vaan. Ja Sandra? ..ei?! ..ok..." junou, ei tuollaista keikkaa ihan jokapäivä varmaan pitsasuharille tule !

Sandrasta puheenollen, paitsi että se juutalaiseksi poikkeuksellisen söötti akka -tihrusti siinä itkua lähes koko ajan, oli Sandra vielä ällistyttävänkin hyvässä kuosissa!! Sehän on säilynyt lähes sellaisenaan, sittemmin 90-luvun lopun. Se kai elää säilössä jossain formaldehyd-purkissa tai kylpee hienossa shampanjassa ja kaviaarissa ja käyttää platinaa sisältävää ihovoidetta, joka sen pitää niin nuorena. Mutta säilynyt on kuitenkin, täytyy myöntää.

Toisaalta taas sitten, "itse" Bill-fakin-Möri (Murray) oli kuin haudasta noussut (kuten Poitierikin) -tsiiish! miten wanha sekin jo on ! Kuinka helvetin vanhoja tässä oikein kaikki jo ollaan !?!?!? Mitä tapahtui !? Tsiisus sentään, maailma !

Juutalainen paidaton-Makkoy ..tai mikä se nyt sitten onkaan VAROITUS!!! "spoileri" edessä !!! Matthew McConaughey eli illan suuri-voittaja oli ihan samannäköinen näköjään sekin, kuin aina, ja kehuikin itseään kyllä niin hienolla ja hienovaraisella ja khuulilla tavalla, ettei voi kuin olla ylpeä ! hyvä Mäthjyy.

Ja turunsaaristossa seilaillut Leton Jareddikin näytti edelleen Jeesukselta, mutta miksipä sitä "luukkia" muuttaisikaan -kun se vielä noin hyvin istuu ja toimii. (Jared yritti ollakkin Jeesus, puhumalla Ukrainasta yms paskasta, mielestäni ihan syyttä-suotta, mutta hei! it´s Hollywood !).

Siellä oli myös, jostain syystä, John Travolta!! joka nähtävästi on laihtunut n. 130Kg. Ja jolla jostain syystä (luultavasti Scientoloogisista) oli sellainen hirvittävä ja karmea "leukaparta" tai mikä lie mini-goatee se sitten onkin. Kerrassaan turha !

Joku neekerimuija puhkesi kai myös lauluun, siinä kiitospuheessaan, mutta se teki jo niin pahaa, etten pystynyt katsomaan sitä äänet päällä, joten tämä on vain tällainen olettava ilmoitus, eli siis joku musta-muija lauloi!! kiitoksensa ! tai jotain.

Yksi juttu tuli muuten tässä samalla mieleen ; se Poitierin Sidey...niin jumalauta, että se varmaankin haisi !! Tsiiiiisus vittu sen täytyi haista pahalle, olla siinä sen vierellä -ihan iholla. Sehän oli käsikynkässä itse Angeliinan, Angelina Jolien kanssa ja Enkuliina varmaankin yritti vain näytellä olevansa ihan jees, mutta tod.näk meni heti lavan taa, osuutensa päätyttyä ja kukoi vähän aikaa ja pesi hampaansa.   Hyi !


Ilmeisesti Pitin Rätti on myös suhteellisen "juutalainen" / pihi -mies, sillä siinä vaiheessa kun Elleni keräsi Pharrel-neekeriltä ottamallaan hatulla kolehtia pitsaan, antoi Rätt Pitt vaivaisen "kakskymppisen" kun taas ennen Rättiä, siinä pari riviä ylempänä, joku koriseva juutalainen antoi tuosta vain 200 $ !! niinkuin se olisi ollut jotain vessapaperia tai jotain. Jotain mitä nyt vain "oli sattumalta jäänyt takintaskuun". Mutta totisesti ; eipä tuossa huoneessa kyllä pitäisi "pikkurahan" puutetta ollakkaan ! Miljärdöörejähän ne on kaikki ! Ja silti Rätti valitti jo 20kympistäkin ! ...tarkanmarkanmies on siis Rätti.

* * *

Gaalassa oli, taas, niitä iän ikuisia tylsiä laulu / musiikkinumero osuuksia, joita en jaksanut edes sen kummemmin katsella, mutta se oli kyllä todella, todella upea se valtava nouseva-kuu siellä taustalla, siinä -epäilemättä hyvin tylsässä, osuudessa missä joku flikka ja joku jamppa istuivat akustisen kanssa suutaan aukomassa siinä lavanreunalla ! Se oli jo minun tyyliäni se, khuuli kuu totisesti.

Ellenihän siinä ravatessaan edes-takaisin sitä käytävää, ohitti myös Whoopi Goldbergin ja hipaisi tätä pierevää-neekeritärtä olalle ja sanoikin jotain, jota tämä simppeli viidakon asukas ei näyttänyt lainkaan ymmärtävän, kai koska se vaatisi abstraktia käsittelykykyä, ja näytti menevän jonkinsortin loukkaantuneeseen pieneen paniikkiin, niinkuin neekerit lähes kaikesta aina menevät. Se on sellaista kun käsityskyky loppuu, ....sitten suututaan. Ja siinä välissä on vielä hämmennys.


Ja kuten alussa sanoin, oli siellä taas tämä tällainen "ketä menetimme tänä vuonna" kuvakavalkaadi, ja minä ajattelin kerrankin yrittää aidosti liikuttua siitä, mutta päädyin suurimmaksi osaksi vain ajattelemaan, että "wau ...minä en todellakaan välitä näistä tyypeistä!! yhtään! ...ja kuka helvetti tuokin edes on!?". Miksi yrittää heruttaa kyyneliä muutenkaan, ihmisiltä -sellaisten tyyppien takia, jotka on ihan itse, omalla typeryydellään tai jollain -aiheuttaneet oman kuolemansa ? Kuten esim Filip Siimour Hofman. mitä siitä? itsehän se saatana veti kokaa ja iiniä(hero) ja "blossia ja tödee" sen kun vittu kerkes !! Ja äijällä oli kaikki!! saatana kaikki!! nokkansa edessä, ja vieläpä platinaisella jalustalla, hopea vadilla. Mikä siinäkin muuten on, että niin moni niistä Haliwuudin julkuista on ihan täysin rappio-narkkareita ja alkoholisteja yms luonnottomia sillan-alusfriikkejä !?! Jos minulla olisi kaikki tuo raha, tietäisin aika täsmällisesti mitä sillä tekisin, mutta. ..huoh..kun ei nin ei.

* * *

No, mutta lopunkaiken ; Gaalasta jäi snadisti sellainen fiilis, että Haliwuudkin on jo tajunnut ja myös myöntänyt, että taistelu on hävitty!! internetin kissat voittivat ! Ketään ei enää kiinnosta (ainakaan yhtä paljoa kuin ennen) Haliwuudin leffat. Vielä kun ne on nykyään niin saatanan tylsiä ja mitäänsanomattomia ja visiottomia ja munattomia ja vailla uniikkiutta ja uskallusta ja originaaliutta ja kiinnostavia näyttelijöitä / oikeita Persoonia, ja ne on vain pelkkää jatko tai esi-osaa koko saatanan mätä satsi.

Nytkin luin, osittain ihan täysin epäuskokseni, että ovat saatana tekemässä "Minecraft" peliä....!!! elokuvaksi !!!!?? ...siis ...mit....emmä...emää..emmääemmääemmäääää ..eieieieieiei, mitä helv...siis mitä Minecraftissakin on, mistä voi tehdä todellakin leffan !?!!?!?!?!!? "Kasa kuutiopäisiä ja kuutioruumiisia hahmoja, kaivaa maata ja louhii kiviä!! Väistelee hirviöitä ja sisustaa kotia!! Koe se, tänä kautena, 3D:nä !!! nähdään luolassa!!" tai jotain, kuulunee sen trailerin selostus / mainoslauseet. Tsiisus.

Ovat myöskin ilmeisesti jo hyvää vauhtia tekemässä kokonaista uutta Trilogiaa!!!! Matrixia !!! Voihan kuulkaa hevosen perse ! Mutta sanon kyllä sen verran, että mielestäni (kyllä! kyselen imurini mielipidettä!? du ju maind?!? [oikeasti minulla ei ole Mielen imuria HUOM!]) Matrix on itseasiassa kyllä yksi niitä harvoja rainoja, joihin on itseasiassa oikeasti jopa järkevää tehdä lisäosia, mutta mieluiten nimenomaan esi-osia, sillä niissä voisi hyvinkin näyttää maailman ennen Matriksia ja selittää sen miten siitä, jouduttiin siihen, mitä on nyt jo nähty. Se vain täydentäisi Matriksin tarinaa, mutta silti ; en jää kyllä kaipaamaankaan jos sitä ei ikinä tule.

Lopunkaiken, ....ihan jees. Vaikka en edes aikonut katsoa koko paskaa, koska evvvk ! Mutta tuli nyt kuitenkin nähtyä ja sain tähän Blogiikin jotain täytettä samantien, joten : ei paha.


Ps. Mainittakoon vielä, että Mörin Bili näytti niin vitun wanhalta, että se olisi nyt voinut / voisi nyt -näytellä jo ihan aidosti, omalla olemuksellaan, sen roolinsa elokuvasta "Zombieland" (joka on muuten oikein hyvä leffa, saatan sen joskus arvostellakkin). Sen verran paljon hän jo näytti ihan aidolta Zombilta, korvat tursuten karvaa kuten ruumiilla ja muutenkin ...näyttäen lähinnä ruumiilta ja osittain sulalta. Ja nyt kun se yksi Goustpusterssi-äijäkin vielä jopa kuoli!! niin nyt olisi oikea aika tehdä se huhuttu jatko-osa. Olisi yksi ruumis, yksi Zombi ja pari muutakin sekopäistä hönöä, ruudulle pöllöilemään ! Sen menisin katsomaan, lupaan sen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PSYn krapula

No niin, nyt astui sitten PSY kin jo siihen itseensä. https://www.youtube.com/watch?v=HkMNOlYcpHg Ehkä jossain olotiloissa ja kellonajoissa ihan taustallakuunneltavaksi pumputukseksi sopivaa hööä, mutta muuten. .. . ihan todella tyhmää jankutusta. Kiinnostuneena odotin mitä PSY tekisi seuraavaksi ja sitten se läväytti silmilleni tällaista paskaa !??! Vittu ! Se on jopa saanut ittensä Snuupdoginkin mukaan tuohon hömppäänsä. ....Veikkaisin, että kaikki se "katukunnioitus" ja uskottavuus mitä Snuupilla on tähän asti ollut, meni pöntöstä alas tai ainakin alemmas, tämän myötä. (Ja mainittakoon, että : Snuupin paska haisee luultavasti ihan suunnattoman pahalle!! hampulle tai jotain. Se kai on se kuuluisa hahmo siitä vitsistä joka polttaa niin paljon ruohoa, että paskantaa hamppuköyttä!?). Koko nekru on niin vitun laihakin, että näyttääkin hamppuköydeltä!! ja ihan-tasan-varmasti haisee sellaiselta ! Snuuppi näyttää jo totaalisen seniililtäkin tässä, ja eikä varmaan edes tä

Soittolista 10.10.2021

Tässä se on. Kaikkien jo kauan odottelema suuri ja merkittävä uusi soittolista. Ja koska tämä voi jäädä viimeiseksi niin yritän kuratoida jotain edes jonkunlaista ja väärtiä tällä erää, mutta lähinnä tässä on kronikoituna uusia juutuublöydöksiäni yms. 1.   https://www.youtube.com/watch?v=j1D07EnfiKc&list=PLAgIEIPtYm9BdeJ0gZbBqBdBxtI1Pz9Mt&index=85&ab_channel=HaisyVibes Wiin Shopping Channel musiikki :) 2.   https://www.youtube.com/watch?v=WWpwcTDz9ws   -  Ottawan - Hands Up ( HBz Bounce Remix ) 3. https://www.youtube.com/watch?v=-zj_orAWJzs&ab_channel=Batmobile-Topic - Batmobile - Burning Love 4. https://www.youtube.com/watch?v=c2F7o6aJdtw&ab_channel=ElovanProductions - Frankie Goes to Hollywood - Relax ( Elovan 2014 Remix )  5. https://www.youtube.com/watch?v=w8AYmSdaQZI&ab_channel=NewMelody   - Nea - Some Say Tämän ^ olet kuullut jos olet käynyt 2019 ja sittemmin, missään ostoskeskuksessa. Noin vartin välein pisimmillään, mutta tämä on omassa rauhassa